Tilmelding til nyhedsbrev

* nødvendig
 
 

Opkrævninger og betalinger

PortoServices abonnementssystem opkræver automatisk kunderne efter forretningsregler bestemt af dig. Betaling af perioder, såsom månedsabonnent, kvartals- eller årsmedlemsskaber, løbende donationer eller en engangsbetaling. Du kan have mange forskellige produkter og prisgrupper.

Systemet styrer fakturaudskrivning til brev, adressebærer i en foliering sammen med magasiner eller mere kreative løsninger med medlemskort eller integrerede brochurer. Systemet styrer elektronisk fakturering i netbank eller kunder, der er tilmeldt betalingsservice samt evt. online betaling på en hjemmeside eller et link i en e-mail.

Betalinger, og ikke mindst manglende betalinger, registreres automatisk og rykkerprocedurer kan iværksættes efter forretningsregler bestemt af dig. Rykkere, antal og udformning bestemmer du. De kan sendes sammen med næste magasin, i brev eller på en liste til telemarketing. Der kan pålægges et rykkergebyr automatisk.

Spar penge på IT og kundeservice


Undgå store investeringer og spar på driften. Brug Portoservices abonnements- og medlemssystem eller dele af det som supplement til egne systemer eller egen kundeservice.

PortoService | Fabriksvej 6, 9490 Pandrup - Danmark | Tlf.: +45 96 44 45 00 | info@portoservice.dk