Tilmelding til nyhedsbrev

* nødvendig
 
 

PortoServices abonnement- og medlemssystem giver dig

Avanceret database
Alle kundeinformationer som navn, adresse, telefonnummer, CVR-nummer, mailadresse(r). Mulighed for ubegrænset antal informationer om kunden til segmentering, såsom køn, alder, antal børn, interesser m.v. Mulighed for at tilføje kommentarer til en abonnent. Løbende check og opdatering af adresser
(læs hvordan under Adresser)
 
Online adgang
Konstant online adgang for din virksomhed med mulighed for at slå kunder op og rette kundeinformationer. Se lister med nye kunder, frafaldende kunder eller på andre segmenter. Mulighed for at bestille labels eller specialprintede udsendelser til segmenter.
Mulighed for at dine kunder, abonnenter og medlemmer selv kan se saldo, blade til gode og udvalgte oplysninger, samt give meddelelse om flytning og andet.
 
Kundeservice
Du kan vælge at benytte PortoServices store kundeservice til en fast lav pris. Dine kunder kan med din virksomheds telefonnummer ringe eller blive omstillet direkte til PortoService kundeservice. Læs mere. 
 
Digitalt
Mulighed for mobil tilmelding af nye kunder med SMS eller formularer på mobilen. Mulighed for anvendelse af QR-koder. Mulighed for udsendelse af SMS'er til segmenter. Email-listestyring til nyhedsbreve og kampagner. Formularer og landingpages på web. Login og adgangsstyring til web, tablets og e-paper systemer. Læs mere
 
Opkrævnings- og betalingssystem
Automatiske opkrævninger af kunderne og evt. rykkerprocedurer efter forretningsregler bestemt af dig. (Læs mere).
 
Statistik og rapporter
Mulighed for følge kundehistorik f.eks. fra kampagne til normalabonnement til opgradering til helår.
Mulighed for at se og bestille standard rapporter til marketing eller økonomi. 

Spar penge på IT og kundeservice


Undgå store investeringer og spar på driften. Brug Portoservices abonnements- og medlemssystem eller dele af det som supplement til egne systemer eller egen kundeservice.

PortoService | Fabriksvej 6, 9490 Pandrup - Danmark | Tlf.: +45 96 44 45 00 | info@portoservice.dk