Tilmelding til nyhedsbrev
 
* nødvendig
 

Download
Produktblad om adresse- og portooptimering

MAGASINPOST

Send et magasin på 100 gr. fra kun 3-4 kr. afhængig af mængde, frekvens og krav til hastighed. Portoservice er eksperter i magasinpost og kan spare dig for mange penge.

 
Et magasin kan distribueres på mange forskellige måder. Bedst mulige pris kræver større planlægning for at leve op til mange krav og regler for de enkelte distributionsmåder. Fælles er, at udsendelsen skal have: Korrekt forsendelsesform - korrekt indlevering og korrekte adresser. Det hjælper PortoService med.

Flere distributører

Vi anvender PostNord Danmark, Bladkompagniet og Forbrugerkontakt. PortoService sørger løbende for at optimere den billigst mulige kombination mellem distributørerne, ligesom andre forsendelsesformer f.eks. pakkepost aktiveres automatisk, når det er billigere til adresser, der skal modtage flere magasiner samtidigt, f.eks. biblioteker, institutioner eller virksomheder. Vi kan skifte fra distributør til distributør på enkelt adresseniveau, f.eks. ved gentagne udeblevne forsendelser eller klager. Vi sørger automatisk for videreforsendelse af klager fra kunder til relevante distributører.
 
Læs mere om magasinpost med PostNord Danmark og Bladkompagniet

Tip: Flyt din dyre brevpost ind i magasinet og spar mange penge

 

Bilag til magasinet eller kataloget, der kan pakkes til segmenter. F.eks. til en kreds eller afdeling, til nye medlemmer eller en anden gruppe, der skal have særligt materiale.

Du betaler kun for pakningen og de gram bilaget vejer til magasinporto i stedet for dyr brevporto.

SE VORES PORTOGUIDE

PortoService | Fabriksvej 6, 9490 Pandrup - Danmark | Tlf.: +45 96 44 45 00 | info@portoservice.dk