Tilmelding til nyhedsbrev
 
* nødvendig
 

SE VORES PORTOGUIDE

BREVE

Vores kunder sparer op til 30 % på porto og meget tid på administration af pakning, post og abonnementshåndtering. Faktisk er det typisk besparelser på over 100.000 kr. allerede det første år.

PortoService kender alle leverandørernes postprodukter, og hvornår det bedst kan betale sig at anvende dem.
 
PostNord Danmark har befordringsplingen på omdeling af breve under 50 gram i Danmark. 
 
Brevene tager nu 2-5 dage at nå frem til modtageren medmindre at man vælger quick-brevet som leveres fra dag til dag mod en meget højere pris. Men der er andre muligheder for distribution af breve og hvor der kan opnås store besparelser. Det kræver, at der er en del regler, der skal overholdes. Korrekt forsendelsesform, korrekt indlevering og korrekte adresser. Atl det hjælper PortoService dig med.
 
Det kan også gøres endnu billigere med Bladkompagniets listeomdelinger eller som bilag til segmenteret magasinpost. Et brev er ikke bare et brev. Det er måske billigere at sende som pakke, med PortoServices storkundeaftaler.
 
Der er ofte besparelser i 100.000 kr. klassen årligt ved at skifte rundt. PortoService sørger også for, at du ikke bliver snydt af postselskaberne eller pålagt unormale gebyrer. Både trykkerier og afsender bruger i dag PortoService til en professionel distribution af deres udsendelse.
 
Vidste du, at der er store besparelser på post til udlandet. Læs mere
 
 
 

PP Mærker med eget logo


Det giver lidt ekstra, når man printer sit logo inden i PP mærket. Hos PortoService printer vi dit PP mærke samtidig med, at der printes adressen derpå.  

PortoService | Fabriksvej 6, 9490 Pandrup - Danmark | Tlf.: +45 96 44 45 00 | info@portoservice.dk