Breve

Vores kunder sparer op til 30 % på porto og meget tid på administration af pakning, post og abonnementshåndtering. Faktisk er det typisk besparelser på over 100.000 kr. allerede det første år.

PortoService kender alle leverandørernes postprodukter, og hvornår det bedst kan betale sig at anvende dem.
 
Post Danmark har monopol på omdeling af breve under 50 gram. I praksis betyder det ofte, at Post Danmark også har monopol på breve over 50 gram, og at de 50 gram kan "omgås" med forskellige tiltag i anden sammenhæng.
 
Alle ved at B-post er billigere end A-post, men hvorfor ikke anvende billigste brevforsendelse hos Post Danmark er Erhvervsbreve = C -Brev - ca. 25 % billigere end et standardbrev. Den det kræver, at der er en del regler, der skal overholdes. Korrekt forsendelsesform, korrekt indlevering og korrekte adresser. Det hjælper PortoService dig med.
 
Det kan også gøres endnu billigere med Bladkompagniets listeomdelinger eller som bilag til segmenteret magasinpost. Et brev er ikke bare et brev. Det er måske billigere at sende som pakke, med PortoServices storkundeaftaler.
 
Der er ofte besparelser i 100.000 kr. klassen årligt ved at skifte rundt. PortoService sørger også for, at du ikke bliver snydt af postselskaberne eller pålagt unormale gebyrer. Både trykkerier og afsender bruger i dag PortoService til en professionel distribution af deres udsendelse.
 
Vidste du, at der er store besparelser på post til udlandet. Læs mere
PortoService | Fabriksvej 6, 9490 Pandrup - Danmark | Tlf.: +45 96 44 45 00 | info@portoservice.dk