Tilmelding til nyhedsbrev

* nødvendig
 
 

Avanceret adressevedligehold

Vi tilbyder tre niveauer af adressevedligeholdelse:

  • Basis - Adressevask ved hver indlevering
  • Udvidet - Tidligere rettelser gemmes og medtages
  • Avanceret - Vi styrer og opdaterer adresser løbende

Avanceret adressevedligehold

Jeres adresseregister til udsendelser er hos PortoService og vi har ansvaret for det. Vi vasker det mod CPR/CVR og distributørenes modtagerregistre. Vi kan evt. berige adresserne, med oplysninger fra offentlige registre f.eks. med telefonnumre eller BBR. 
 
I behøver ikke at få adresser retur til jeres CRM-systemer med evt. IT-projekter som følge. Ændringer synkroniseres naturligvis løbende. Vi to varianter i vores system. Adressen som den optræder hos jer og adressen som den optræder hos relevante distributør.
 
Kundernes systemer er ofte skræddersyet til økonomisystem eller f.eks. en A-kasse uden distributørernes særlige krav. Det håndterer PortoService.
Mange har adresser liggende i forskellige systemer eller i forskellige datterselskaber, her er det en klar fordel at anvende Portoservices avancerede adressevedligehold. Det gælder også hvis adresserne ligge i udenlandske systemer, der ikke er optimerede til danske adresser.

Ved avanceret adressevedligehold er der adgang til de mange tillægsydelser, der findes i PortoServices abonnements- og medlemssystem. F.eks. muligheder for segmenter og andre oplysninger end navn og adresse. Det kan være lokalafdelinger eller interesser. Der er også mulighed for at tilknytte Portoservice kundeservice. Læs mere.

Fordele for dig


Ved både at matche mod CPR- og CVR-registret og det enkelte magasins distributør får du den sikreste adressevask.

Du har efterfølgende adresser, der er korrekte, og som distributøren genkender.

PortoService | Fabriksvej 6, 9490 Pandrup - Danmark | Tlf.: +45 96 44 45 00 | info@portoservice.dk